Betrouwbare fotograaf of modellenburo

maart 1, 2012

Bijna dagelijks stellen mensen zich de vraag: "Is dat een betrouwbare fotograaf?", "Is dat een betrouwbaar modellenburo?". Als je even goed nadenkt is het erg moelijk daar direct een goed antwoord op te geven. Wat voor de een negatief is kan door een ander als positief worden ervaren.

Lees meer"

Door het naakte verleden achtervolgd.

augustus 1, 2010

Je bent jong, zit op de toneelschool en wilt beroemd worden. De wereld van glamour en glitter trekt enorm. Bij je speurtocht op internet kom je een leuke fotograaf tegen die je wil fotograferen. Hij kan je helaas niet betalen, maar belooft een prachtige dvd vol foto's van de shooting. Wat ga je doen!?

Lees meer"

Medische fotografie

juli 19, 2010

 

Medische fotografie
Het is niet verwonderlijk dat de fotografie ook in de medische sector een belangrijke rol speelt. Juist het hebben van goed beeldmateriaal met verschillende ziektebeelden en herstelprocessen is essentieel voor opleiding, documentatie en wetenschappelijkonderzoek.
 

Lees meer"

Overzicht linkpartners

juli 20, 2009

Verschillende websites hebben inmiddels een link naar de FOTOkrant opgenomen of draagt FOTOkrant deze websites een warm hart toe.
Klik door een voor een overzicht van onze linkpartners.

Lees meer"

Plaats je website gratis bij FOTOkennis

januari 9, 2009

Plaats je website bij FOTOkennis
Je bent amateur fotograaf, hebt een website en wil bezoekers. Wat doe je dan? Je probeert je site bij op zoveel mogelijk websites te krijgen. Maar, er is nog een mogelijkheid. De plek waar fotografen zich - gratis - kunnen presenteren.
Op de site fotografen uit Nederland én België

 

Lees meer"

 

Goedkope digitale camera's - Beslist.nl
44